• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Afvoer Verstopt Amsterdam

AFVOER VERSTOPT IN AMSTERDAM?

Riool Reinigingsdienst is gevestigd in Amsterdam en kan zeer snel bij u ter plaatse zijn! Wij zijn iedere dag op elk tijdstip bereikbaar (ook op feestdagen!).
Ons vriendelijke personeel beschikt over de modernste apparatuur en is zeer ervaren in het oplossen van verstoppingen zodat u snel weer over kunt gaan tot de orde van de dag.

”Continue kwaliteit tegen een betaalbare prijs”

Het is niet voor niets dat Riool Reinigingsdienst al 3 jaar op rij is verkozen tot beste ontstopper van Noord-Holland!

Een verstopte afvoer komt altijd ongelegen en vereist een directe oplossing. Er bestaan geen wondermiddeltjes die de verstopping oplossen. Laat u dus niet van de wijs brengen door verkopers van dit soort middelen. Chemicaliën brengen uw leiding(en) bovendien schade toe waardoor de kosten alleen maar oplopen!

Kies daarom voor een kundige oplossing. Onze specialisten weten wat nodig is om de verstopping van uw afvoer op correcte wijze te verhelpen. Wanneer u het op prijs stelt kan er een camera-inspectie uitgevoerd worden zodat u kunt kijken waar de ontstopping zich bevindt en wat de staat van uw afvoerleiding is.

Wij geven standaard 1 maand garantie op elke verstopping! Mocht het dus zo zijn dat onze specialist is langs geweest en de verstopping keert binnen een maand terug dan wordt de verstopping kosteloos verholpen!

Riool Reinigingsdienst helpt u graag!

Bel nu en u krijgt direct een monteur aan de lijn!
(24/7 beschikbaar en 365 dagen per jaar).

Bel: 06-24356980


Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de afvoerverstopping. Wij ontstoppen uw afvoer vanaf €72,50 (ex.btw).