• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Kruipruimte Leegpompen

Staat uw kruipruimte vol met water?

Geen paniek! Met onze super snelle service en modernste waterpompen en droogtechnieken is uw kruipruimte snel weer droog.

kruipruimte leegpompen

De oorzaak

Uw kruipruimte staat niet zomaar onder water. Een zware regenbui kan de oorzaak zijn, maar het is goed mogelijk dat de oorzaak iets ernstiger is. Het is helaas pas mogelijk om vast te kunnen stellen wat het probleem is nadat het water is weggepompt. Als onze servicemonteur het water heeft weggepompt is het mogelijk om de oorzaak voor u op te sporen en indien noodzakelijk direct tot reparatie over te gaan.

Pompen

Wij beschikken over diverse pompen waarmee we uw kruipruimte tot een paar milimeter na kunnen leegzuigen. Door het gebruik van het beste materieel is het mogelijk om de kruipruimte snel leeg te pompen.

kruipruimte leegpompen

Drogen

Na het wegpompen van het water blijft er altijd wat vocht of een paar milimeter water achter. Helaas trekt dit vaak op in de wanden of in uw spullen die in de ruimte liggen. Dit vraagt om een juiste behandeling. Dit kunnen wij ook voor u droog krijgen. Hierbij maken wij gebruik van onze waterzuigers om het laatste laagje water op te zuigen en zogeheten ruimtedrogers zodat ook het laatste vocht uit de kruipruimte gehaald kan worden en uw spullen mogelijk van de ondergang behoed kunnen worden.

Laat uw kruipruimte leegpompen door een professional. Wij helpen u graag om de kruipruimte watervrij te maken.

Bel nu en u krijgt direct een monteur aan de lijn!
(24/7 beschikbaar en 365 dagen per jaar).

Bel: 06-24356980


Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de afvoerverstopping. Wij ontstoppen uw afvoer vanaf €72,50 (ex.btw).