• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Afvoer Ontstoppen

AFVOER VERSTOPT?

LOOPT HET WATER NIET MEER WEG?

Als uw gootsteen langzaam of geheel niet leegloopt zit er waarschijnlijk een verstopping in uw leiding. Als u geen gesloten systeem heeft kan dit ook tot gevolg hebben dat er water omhoog komt in uw keukenkastjes. Deze schade zien wij vaak en kan in sommige gevallen fataal zijn voor uw keukenkastjes met flinke schade tot gevolg. Door gebruik van een vreesmachines die een veer de leiding invoert kunnen wij uw verstopping verhelpen. Wij werken alleen met de beste apparatuur om alle verstopping zo snel en vakkundig mogelijk te kunnen verhelpen.

afvoer ontstoppen

GEBORREL?

Als u last heeft van geborrel uit uw gootsteen kan dit met een aantal verschillende zaken te maken hebben. Dit kan ten eerste komen door een opbouwende verstopping die nog niet groot genoeg is om de leiding geheel te verstoppen maar er wel voor zorgt dat de leiding allemaal rare geluiden maakt. Een andere mogelijkheid is ook dat de beluchting van uw keuken niet optimaal is. De monteur kan ter plaatse het beste inschatten hoe hij uw probleem het beste kan verhelpen.

TIPS

Als u in het bezit bent van een plopper kunt u eerst proberen het probleem zelf op te lossen. Dit kunt u doen door de lucht toevoer in de gootsteen af te plakken en een klein laagje water in de gootsteen te laten lopen.

Als u beschikt over een trekveer kunt u altijd zelf proberen om handmatig de kleine verstoppingen te verhelpen. Mocht dit ook niet werken dan is de leiding erg verstopt en vraagt het dus om een professionele aanpak. Zorg wel dat u de oude situatie wel weer naar behoren aansluit en bewaar alle rubbers en onderdelen van het sifon!

GEBRUIK GEEN VLOEIBARE OF KORRELVORMIGE ONTSTOPPINGSMIDDELEN!!

Wij zijn geen voorstander van vloeibare of korrelvormige ontstoppingsmiddelen!. Vaak verhelpt het uw probleem niet en wordt het alleen maar erger!. Er kan zich ook een harde klont voor de verstopping vormen waardoor het mogelijk is dat wij uw verstopping niet makkelijk kunnen verhelpen en is er dus een andere maatregel nodig om uw afvoer weer in orde te krijgen! Als u toch van deze middelen gebruikt heeft gemaakt laat dit dan a.u.b. weten aan de monteur in verband met zijn veiligheid! Deze middelen kunnen erg branden op de huid en kunnen ook schadelijk zijn voor de luchtwegen!

Bel nu en u krijgt direct een monteur aan de lijn!

(24/7 beschikbaar en 365 dagen per jaar).
Bel: 06-24356980


Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de afvoerverstopping. Wij ontstoppen uw afvoer vanaf €72,50 (ex.btw).