• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Afvoer badkamer verstopt

Afvoer badkamer verstopt?

Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het ontstoppen van de afvoer zodat u weer zonder problemen gebruik kunt maken van uw badkamer!

Een verstopping van de badkamerafvoer kan vervelende problemen tot gevolg hebben als overstroming (en gevolgschade aan uw vloer), schimmel en rioolstank. Het is van belang dat u de verstopping zo snel mogelijk oplost om de schade te beperken.

afvoer badkamer verstopt

Verstopping verholpen vanaf €72,50

Riool Reinigingsdienst staat doorgaans bekend om de gunstige tarieven en de duurzame oplossing (verstoppingen komen zelden terug).

U wilt direct geholpen worden?

RRD is uw partner! Onze ontstoppingsexperts kunnen binnen een uur bij u aanwezig zijn om de verstopping te verhelpen. Afspreken op een voor u gewenst tijdstip behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Wie voor RRD kiest, kiest voor ervaring

Onze specialisten beschikken over meer dan 8 jaar werkervaring en hebben in de afgelopen jaren tussen de 10.000 en 20.000 verstoppingen verholpen! Hierdoor zijn zij in staat om het probleem snel vast te kunnen stellen en in korte tijd de verstopping op te lossen. De ervaring leert dat waar andere bedrijven het probleem niet kunnen oplossen RRD vaak wel in staat is om het probleem te verhelpen.

afvoer badkamer verstopt

Redenen om voor RRD te kiezen:

  • Prijsopgave vooraf en geen voorrijkosten!
  • Gediplomeerde servicemonteurs die dag en nacht klaarstaan!
  • Snelle service: vandaag gebeld is vandaag geholpen!
  • Standaard 1 maand garantie op elke verstopping!
  • Probleem niet opgelost? Geen berekening!

Eenvoudig betalen via pin

Heeft u geen contant geld in huis? Geen probleem! Wij maken gebruik van een mobiel pinapparaat.

pin

Wordt u onze volgende tevreden klant?

RRD helpt u graag bij het ontstoppen van uw afvoerleiding(en). Wij vinden voor de oorzaak van de afvoerverstopping en geven u tips om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.
Bel vandaag nog ons gratis telefoonnummer voor een afspraak:

24/7 Service!!! Direct monteur aan de lijn!!!

Bel: 06-24356980

Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de afvoerverstopping. Wij ontstoppen uw afvoer vanaf €72,50 (ex.btw).