• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Afvoer gootsteen verstopt

Afvoer gootsteen verstopt?

Loopt het water niet meer weg in uw gootsteen? Geen paniek! Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het verhelpen van de verstopping zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw gootsteen!

afvoer gootsteen verstopt

Een verstopping van uw gootsteenafvoer kan vervelende consequenties tot gevolg hebben zoals overstroming (en gevolgschade aan uw keukenkastjes en vloer etc.) en stank.
Als u op tijd het probleem laat verhelpen voorkomt u dat de problemen erger worden. Bovendien is een gootsteen onmisbaar in iedere keuken.

Verstopping verholpen vanaf €72,50

Riool Reinigingsdienst toont aan dat ontstoppen niet duur hoef te zijn. Door het gebruik van de beste ontstoppingsmachines en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ieder probleem snel te verhelpen en dat ziet u terug in de prijs!

U wilt meteen geholpen worden?

RRD is uw partner! Als u nu belt kunt u direct een afspraak maken met een van onze medewerkers. Wij streven er naar om binnen een uur ter plaatse te zijn.

Afspreken op een ander tijstip?

Als u wilt afspreken op een tijdstip dat het u beter uitkomt kan dat uiteraard ook.

Wij werken met topmaterieel!

RRD werkt met het beste gereedschap en de nieuwste ontstoppingsmachines. De ontstoppingsmachines werken uitsluitend op water (zonder schadelijke toevoegingen). Wij garanderen dat dit het veiligst is voor uw leidingen.

afvoer gootsteen verstopt

Hoogwaardige service

RRD heeft de expertise in huis die u mag verwachten van een professioneel ontstoppingsbedrijf. Alle medewerken van Riool Reinigingsdienst zijn gediplomeerd en hebben minimaal 8 jaar werkervaring. Zij zijn in staan om snel de oorzaak van de verstopping op te sporen en het probleem in korte tijd voor u te verhelpen.

Redenen om voor RRD te kiezen:

  • Prijsopgave vooraf en geen voorrijkosten!
  • Gediplomeerde servicemonteurs die dag en nacht klaarstaan!
  • Snelle service: vandaag gebeld is vandaag geholpen!
  • Standaard 1 maand garantie op elke verstopping!
  • Probleem niet opgelost? Geen berekening!

Gemakkelijk betalen via pin

Heeft u geen contant geld in huis? Geen probleem! Wij maken gebruik van een mobiel pinapparaat.

pin

Wordt u onze volgende tevreden klant?

RRD helpt u graag bij het ontstoppen van uw afvoerleiding(en). Wij vinden voor de oorzaak van de afvoerverstopping en geven u tips om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.
Bel vandaag nog ons gratis telefoonnummer voor een afspraak:

24/7 Service!!! Direct monteur aan de lijn!!!

Bel: 06-24356980

Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de afvoerverstopping. Wij ontstoppen uw afvoer vanaf €72,50 (ex.btw).