• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Afvoer wasmachine verstopt

Afvoer wasmachine verstopt?

Dan bent u bij Riool Reinigingsdienst aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het oplossen van de verstopping zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw wasmachine.

Een afvoerverstopping kan tot vervelende problemen leiden zoals: overstroming, stank en bovendien kunt u geen gebruik maken van uw wasmachine met alle gevolgen van dien. Laat vandaag nog de afvoerverstopping verhelpen om gevolgschade te voorkomen.

afvoer wasmachine verstopt

Verstopping verholpen vanaf €72,50

Riool Reinigingsdienst staat bekend om de gunstige tarieven en de hoogwaardige service. Het komt zelden voor dat wij de verstopping niet kunnen verhelpen. Mochten wij het probleem niet kunnen oplossen dan betaalt u niets!

U wilt snel geholpen worden?

Geen probleem bij RRD. Onze specialisten kunnen binnen een uur bij u aanwezig zijn om de verstopping te verhelpen. Afspreken op een voor u gewenst tijdstip is uiteraard ook mogelijk.

Hoogwaardige kwaliteit materieel

Riool Reinigingsdienst werkt met de beste ontstoppingsmachines. De ontstoppingsmachines werken uitsluitend op water (zonder schadelijke middelen!). De werkbussen zijn uitgerust met het nieuwste gereedschap.

afvoer wasmachine verstopt

Ervaren personeel

Al onze medewerkers hebben minimaal 8 jaar werkervaring en lossen jaarlijks duizenden verstoppingen op. Hierdoor zijn zij in staat om het probleem snel vast te stellen en in korte tijd het probleem op te lossen.

Redenen om voor RRD te kiezen:

  • Prijsopgave vooraf en geen voorrijkosten!
  • Gediplomeerde servicemonteurs die dag en nacht klaarstaan!
  • Snelle service: vandaag gebeld is vandaag geholpen!
  • Standaard 1 maand garantie op elke verstopping!
  • Probleem niet opgelost? Geen berekening!

Makkelijk betalen via pin

Heeft u geen contant geld? Geen probleem! Wij maken gebruik van een mobiel pinapparaat.

pin

Wordt u onze volgende tevreden klant?

RRD helpt u graag bij het ontstoppen van uw afvoerleiding(en). Wij vinden voor de oorzaak van de afvoerverstopping en geven u tips om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.
Bel vandaag nog ons gratis telefoonnummer voor een afspraak:

24/7 Service en 365 dagen per jaar!!! Direct monteur aan de lijn!!!

Bel: 06-24356980

Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de afvoerverstopping. Wij ontstoppen uw afvoer vanaf €72,50 (ex.btw).