• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Afvoer vaatwasser verstopt

Afvoer vaatwasser verstopt?

Geen paniek! Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het verhelpen van de verstopping zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw vaatwasser.

Etensresten, vet en kalkaanslag zorgen ervoor dat de afvoerleiding verstopt raakt. De verstopping kan leiden tot ongemakken als overstroming (wat kan leiden tot schade aan uw vloer en wand!) en stank. Bovendien is het erg vervelend dat u de vaatwasser niet kunt gebruiken. Laat vandaag nog de verstopping verhelpen.

afvoer vaatwasser verstopt

Verstopping verholpen vanaf €72,50

Riool Reinigingsdienst staat bekend om de voordelige tarieven en de hoogwaardige service. Het komt zelden voor dat wij de verstopping niet kunnen verhelpen. Mochten wij het probleem niet kunnen oplossen dan betaalt u niets!
Direct geholpen worden?

RRD is uw partner! Onze ontstoppingsspecialisten kunnen binnen een uur bij u aanwezig zijn om de verstopping te verhelpen. Afspreken op een voor u gewenst tijdstip is uiteraard ook mogelijk.

Alleen het beste is goed genoeg!

De werkbussen van Riool Reinigingsdienst zijn voorzien van het beste gereedschap en de veiligste ontstoppingsmachines. De ontstoppingsmachines werken uitsluitend op water (zonder schadelijke middelen!).

afvoer vaatwasser verstopt

Ervaren personeel

Al onze medewerkers hebben minimaal 8 jaar werkervaring en lossen jaarlijks duizenden verstoppingen op. Hierdoor zijn zij in staat om het probleem snel vast te stellen en in korte tijd het probleem op te lossen.

Uw voordelen bij RRD:

  • Prijsopgave vooraf en geen voorrijkosten!
  • Gediplomeerde servicemonteurs die dag en nacht klaarstaan!
  • Snelle service: vandaag gebeld is vandaag geholpen!
  • Standaard 1 maand garantie op elke verstopping!
  • Probleem niet opgelost? Geen berekening!

Makkelijk betalen via pin

Heeft u geen contant geld? Geen probleem! Wij maken gebruik van een mobiel pinapparaat.

pin

Wordt u onze volgende tevreden klant?

RRD helpt u graag bij het ontstoppen van uw afvoerleiding(en). Wij vinden voor de oorzaak van de afvoerverstopping en geven u tips om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.
Bel vandaag nog ons gratis telefoonnummer voor een afspraak:

24/7 Service!!! Direct monteur aan de lijn!!!

Bel: 06-24356980

Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de afvoerverstopping. Wij ontstoppen uw afvoer vanaf €72,50 (ex.btw).