• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Tarieven en Garantie

Bij Riool Reinigingsdienst zijn wij trots op onze tarieven. Zo tonen wij aan dat wij goedkoper zijn dan de concurrentie. Controleert u dit gerust onze concurrenten kunnen niet tippen aan onze tarieven.

Verstopping verholpen vanaf €72,50!!!

Bel nu en krijg direct een monteur aan de lijn!
wij komen dag en nacht!
Zeer snel ter plaatse!

Bel: 06-24356980

geldkraan

Het tarief voor het repareren of aanleggen van de riolering ontvangt u telefonisch of ter plaatsen.

Betaling

De betaling dient contant of per pin te worden voldaan. U betaalt alleen als de verstopping is verholpen: No cure, no pay!

pin

Let op!

Als u onverwacht niet aanwezig kunt zijn op het overeengekomen tijdstip dan horen wij dat graag minimaal 3 uur van tevoren. Klanten die zonder bericht afwezig zijn op de afgesproken tijd wordt
€ 65,- in rekening gebracht.

Als een riool langer is dan 20 meter dan wordt dit berekend als een transportriool. In dat geval ontvangt u ons tarief  ter plaatsen of telefonisch.

GARANTIE VOORWAARDEN:

Indien wij een verstopping niet kunnen oplossen wegens constructiefouten ,verouderde leidingen  of  beschadigde leidingen bespreken we een oplossing met u ter plaatsen.

De garantie op een verstopping is 1 maand. De garantie voorwaarden wordt  met u telefonisch besproken. Dit geldt alleen voor particulieren en bedrijven die geen deel uitmaken van de horecasector. Als de verstopping zich binnen deze maand voordoet, zal deze kosteloos verholpen worden.
De garantie op reparaties en herstelwerkzaamheden is 6 maanden. Deze zullen binnen de garantietermijn kosteloos gerepareerd worden.

DE GARANTIE / NO CURE NO PAY VERVALT INDIEN:

• Er bouwafval in de afvoerleiding, standleiding of hoofdriool zit.
• De afvoer vol zit met boom wortels of wortelgroei.
• De verstopping zich buiten uw woning of erf bevind (Dit valt bijna altijd onder de gemeente).
• De verstopping veroorzaakt is door wortelgroei in het hoofdriool.
• Er een breuk zit in de afvoerleiding, standleiding of hoofdriool.
• Er een bouw en/of constructiefout wordt vastgesteld.
• De leidingen/buizen dusdanig verouderd of verslechterd zijn, dat de leidingen volledig en of gedeeltelijk zijn dicht geslibt, waardoor minder dan 80% van de oorspronkelijke diameter over is. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor: eventuele lekkageschades aan loden/stalen leidingen en leidingen die dermate verouderd zijn!

Bel nu en u krijgt direct een monteur aan de lijn!
(24/7 beschikbaar en 365 dagen per jaar).
Bel: 06-24356980

Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de afvoerverstopping. Wij ontstoppen uw afvoer vanaf €72,50 (ex.btw).