• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Afvoer Stinkt

STANK OVERLAST?

LAST VAN STANK?

Riool Reinigingsdienst is de specialist op het gebied van riooltechniek. Een team van goed opgeleide monteurs staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Stank overlast van uw riolering of afvoerleiding is een groot probleem en dient daarom snel en goed opgelost te worden.

afvoer stinkt

SLECHT FUNCTIONERENDE RIOLERING OF AFVOERLEIDING

Een niet of slecht functionerende riolering of afvoerleiding.Dit kan zijn door een breuk, een verzakking of lekkage. Ook kan het gaan om een verouderde afvoer die aan vervanging toe is en niet meer te redden is met een reparatie.

Als u last heeft van nare luchtjes in het huis dan kan een rook inspectie uitkomst bieden wij sluiten een speciaal apparaat aan op uw riolering en pompen er rook in. Hierdoor ontstaat er een overdruk waardoor scheuren en ongewenste open verbindingen zichtbaar worden.

Ook maken wij gebruik van moderne camera-apparatuur waardoor verzakkingen, breuken of andere problemen aan het daglicht gebracht kunnen worden.

UW RIOLERING VERVANGEN OF REPAREREN

Indien u een borrelend geluid hoort na het doortrekken van uw toilet of als het waterpeil in uw toilet lager staat dan normaal na het doortrekken dan kan dit duiden op een verstopping, een aankomende verstopping of een beluchtingsprobleem. In deze gevallen is het aan te raden uw riolering te laten reinigen en controleren door ons.

Kortom bij Riool Reinigingsdienst kunt u voor al uw rioleringsproblemen terecht. Wij hebben het juiste gereedschap en de benodigde kennis in huis om uw problemen op te lossen.

Bel nu en u krijgt direct een monteur aan de lijn!
(24/7 beschikbaar en 365 dagen per jaar).

Bel: 06-24356980

Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de afvoerverstopping. Wij ontstoppen uw afvoer vanaf €72,50 (ex.btw).