• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Riool Ontstoppen

Een probleem met uw riool of afvoer leiding komt altijd onverwacht en ongelegen.

Riool Reingingsdienst verhelpt uw verstopping vakkundig en voornamelijk snel!

VAKKUNDIGE RIOOLONTSTOPPING

Wij beschikken over professioneel opgeleide service monteurs die werken met de modernste techniek op het gebied van rioolreiniging. Door voor ons te kiezen en met professionals te werken is de kans op verdere problemen een stuk kleiner!

riool ontstoppen

WERKGEBIED EN DIENSTEN

Wij zijn werkzaam in diverse plaatsen bijvoorbeeld: Amsterdam,Purmerend,Zaandam,Assendelft,Zandvoort,Haarlem,Almere,in en rondom het Gooi (dus ook alle kleineren plaatsen rondom de aangeven plaatsen!). Mocht u er toch niet zeker van zijn of wij ook bij u in de regio komen, neem dan gerust contact met ons op.

EEN OVERZICHT VAN ONZE DIENSTEN:

ONTSTOPPEN REGENWATERAFVOER / DAKGOOT

Loopt bij een regen bui het water langs de muren naar beneden? Dan zit waarschijnlijk uw regenwaterafvoer verstopt. Dit kan een verstopping zijn in uw regenwaterafvoer of in uw dakgoot. Voor beide gevallen staan wij voor uw klaar.

PROBLEMEN MET HET TOILET

Onze bedrijfswagens zijn volledig uitgerust op alle soorten problemen met uw toilet. Van het ontstoppen van uw toiletafvoer tot het plaatsten van een nieuw toilet.

DOUCHE EN GOOTSTEEN ONTSTOPPEN

Staat u te douchen in een laagje water doordat het water niet meer goed wegloopt? Blijft er water in uw gootsteen staan of komt het water omhoog bij het afpompen van de vaatwasser of wasmachine? Wij beschikken over de juiste apparatuur om dit probleem te verhelpen!

STANK OVERLAST?

Mocht u last hebben van stank waar de oorzaak onbekend van is? Wij sporen dit voor u op met de modernste technieken die hier voor zijn en bieden u een passende oplossing.

DE VOORDELEN VAN ONS INSCHAKELEN:

* Direct monteur aan de lijn die uw vragen beantwoordt, u de prijs verteld en een afspraak met u maakt om uw problemen op te lossen.

* 24 uur per dag 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar!

Bel nu en u krijgt direct een monteur aan de lijn!
(24/7 beschikbaar en 365 dagen per jaar).

Bel: 06-24356980

Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de afvoerverstopping. Wij ontstoppen uw afvoer vanaf €72,50 (ex.btw).