• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Kelder Leegpompen

LEEGPOMPEN KELDER OF KRUIPRUIMTE
Staat plotseling uw kelder of kruipruimte vol met water? Wees dan niet ongerust. Met onze super snelle service en modernste waterpompen en droogtechnieken is uw kelder super snel weer droog.

DE OORZAAK
Uw kelder of kruipruimte staat niet zomaar onder water. Nu kan het zijn dat het door een zware regenbui komt, maar de kans is aanwezig dat de oorzaak iets ernstiger is. Het probleem is helaas dat wij de oorzaak meestal pas kunnen vaststellen nadat het water is weggepompt. Als wij het water hebben weggepompt kunnen wij de oorzaak voor u opsporen en deze vakkundig repareren.

POMPEN
Doordat wij beschikken over verschillende pompen kunnen wij uw kelder of kruipruimte bijna helemaal leegzuigen tot op een paar millimeter na.

DROGEN
Er blijft altijd wat vocht of een paar millimeter water achter. Dit trekt vaak op in de wanden of uw spullen die in de ruimte staan en komt er helaas niet uit zonder de juiste behandeling . Ook dit kunnen wij voor u droog krijgen. Wij gebruiken hierbij onze waterzuigers om het laatste laagje water op te zuigen en daarna plaatsen wij zogeheten ruimte drogers om ook het laatste vocht uit de ruimte te halen en uw spullen mogelijk van de ondergang te redden.

Laat uw problemen oplossen door een professional,uw hulp is slechts een telefoontje verwijderd!

Bel nu en u krijgt direct een monteur aan de lijn!
(24/7 beschikbaar en 365 dagen per jaar).

Bel: 06-24356980


Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de afvoerverstopping. Wij ontstoppen uw afvoer vanaf €72,50 (ex.btw).