• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Afvoer koelkast verstopt

Afvoer koelkast verstopt?

Dan bent u bij Riool Reinigingsdienst aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het ontstoppen van de afvoer zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw koelkast.

Verstopping verhelpen van de afvoerleiding

Moderne koelkasten beschikken over de mogelijkheid om u van ijsblokjes en koud water te voorzien. Uiteraard dient het overtollige water weg te kunnen lopen in de afvoer. Indien de afvoer verstopt is geraakt kan dit leiden tot overstroming in uw keuken met alle gevolgen van dien.

afvoer koelkast verstopt

Verstopping verhelpen van het afvoergaatje

Iedere koelkast beschikt over een afvoer om vocht uit de koelkast te laten weglopen. Als het afvoergaatje achterin de koelkast verstopt is, kan er water uit de bodem van de koelkast lekken en kan er ook mogelijk ook een vervelende stank ontstaan.

afvoergaatje koelkast verstopt

Afvoer ontstoppen vanaf €72,50

Riool Reinigingsdienst hanteert voordelige tarieven en levert de service die u mag verwachten van een professioneel ontstoppingsbedrijf.

Vandaag nog geholpen worden?

Geen probleem bij RRD. Als u nu belt kunt u meteen een afspraak maken. Wij streven er naar om binnen een uur aanwezig te zijn. Afspreken op een tijdstip wanneer het u uitkomt is uiteraard ook mogelijk.

Alleen het beste is goed genoeg!

RRD werkt met het beste gereedschap en de nieuwste ontstoppingsmachines. De ontstoppingsmachines werken uitsluitend op water (zonder schadelijke toevoegingen). Wij garanderen dat dit het veiligst is voor uw leidingen.

afvoer koelkast verstopt

Deskundig personeel

Alle medewerken van Riool Reinigingsdienst zijn gediplomeerd en hebben minimaal 8 jaar werkervaring. Zij zijn in staan om snel de oorzaak van de verstopping op te sporen en het probleem in korte tijd te verhelpen.

Voordelen van Riool Reinigingsdienst:

  • Prijsopgave vooraf en geen voorrijkosten!
  • Gediplomeerde servicemonteurs die dag en nacht klaarstaan!
  • Snelle service: vandaag gebeld is vandaag geholpen!
  • Standaard 1 maand garantie op elke verstopping!
  • Probleem niet opgelost? Geen berekening!

Eenvoudig betalen via pin

Heeft u geen contant geld? Geen probleem! U kunt betalen met ons mobiele pinapparaat.

pin

Wordt u onze volgende tevreden klant?

RRD is jaarlijks duizenden mensen van dienst en behoort tot de beste ontstoppingsbedrijven. Dat prijs én kwaliteit samen gaan toont RRD iedere keer weer aan.

Wij helpen u graag bij het ontstoppen van uw afvoerleiding(en). Wij vinden voor de oorzaak van de afvoerverstopping en geven u tips om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.

Bel vandaag nog ons gratis telefoonnummer voor een afspraak:

24/7 Service!!! Direct monteur aan de lijn!!!

Bel: 06-24356980

Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de afvoerverstopping. Wij ontstoppen uw afvoer vanaf €72,50 (ex.btw).