• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Rioolvliegjes

Wat zijn rioolvliegjes?

Rioolvliegjes (ook wel motmuggen) zijn kleine insecten die in kruipruimten van afvoerleidingen en ook in rioolzuiveringsinstallaties voorkomen. Met name wanneer een leiding kapot is treft u daar rioolvliegjes aan omdat de larven rioolvliegjes zich graag in drab nestelen. De aanwezigheid van rioolvliegjes duidt er op dat er iets mis is met uw riolering of afvoerleiding.

Waar komen rioolvliegjes vandaan?

Rioolvliegjes komen af op de geur van ontlasting en bevinden zich graag op onhygiënische plekken. De rioolvliegjes nestelen zich en platen zich snel voort.

Hoe kunt u rioolvliegjes voorkomen?

U kunt de kans op rioolvliegjes verminderen door regelmatig uw leidingsstelsel te laten controleren. Een kapotte leiding kan uiteraard bij iedereen voorkomen, maar het is dan van belang dat u direct een professioneel bedrijf inschakelt om het probleem te verhelpen. Rioolvliegjes kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid, u wilt er natuurlijk niet aan denken dat deze insecten zich op uw eten gaan begeven.

Wat kan de Riool Reinigingsdienst voor u betekenen?

Wij zijn gespecialiseerd in de bestrijding van rioolvliegjes en pakken het probleem bij de oorzaak aan (in de meeste gevallen een leidingbreuk/verstopping). U kunt dezelfde dag weer genieten van een omgeving zonder rioolvliegjes!

Bel nu en u krijgt direct een monteur aan de lijn!
(24/7 beschikbaar en 365 dagen per jaar).

Bel: 06-24356980


Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het oplossen van de afvoerverstopping. Wij ontstoppen uw afvoer vanaf €72,50 (ex.btw).